Ikävistä pohjattominKirjan takakansi:

”Kaipaus syntyy heti. Se kuristaa kurkkua ja asettuu sydämeen asumaan. Miten kukaan voi kantaa tätä ikävää mukanaan loppuelämänsä ajan? Miten on mahdollista selvitä tulevaisuudesta, kun joku meistä on poissa? Miten perheeni selviää? Sattuu. Sattuiko häneen? Mitä tapahtui? Missä minä olin? Miksi en voinut auttaa? Kysymykset tulvivat mieleen mutta yhteenkään ei ole vastausta.

Sisaruksen kuolema jättää jälkeensä monia vastaamattomia kysymyksiä. Tähän kirjaan on koottu sisaruksen menettäneiden tarinoita surusta ja ikävästä. Sisaruksen menettäneet kertovat, miten elämä on mennyt eteenpäin surun ja ikävän kanssa hiljaa rukoillen tai toivoen, että kipu joskus helpottaisi. He kertovat vahvoilla sanoilla surustaan ja siitä, miten elämässä alkaa näkyä mustan ja harmaan lisäksi myös muita värejä, ja pimeyden lisäksi valoa.


Kirjan toimittanut Jenna Miettinen on vuonna 1987 syntynyt iisalmelainen sosionomi. Hän on aiemmin julkaissut kirjan Liian nuori (2009)."

Ikävstä pohjattomin on ensimmäinen kirja Suomen kirjavalikoimassa, jossa on tarinoita vain sisaruksen menettäneiltä. Toivon, että moni sureva sisarus saa tästä vertaistukea ja lohtua suureen suruunsa ja pohjattomaan ikävään. 

Kirjaa voi tällä hetkellä ostaa netistä:
Adlibris-verkkokirjakauppa
BoD Shop
CDon-verkkokirjakauppa
Suomalainen kirjakauppa