tiistai 25. kesäkuuta 2013

Mallikirja!!!

Se tunne, kun pitää käsissään uutta omaa kirjaansa. Ei sitä voi ees sanoin kuvailla. Mä olin varma, että kirja olisi tullut viime torstaina, silloin sen postituksesta oli viikko. Odottelu jatkui kuitenkin juhannuksen yli. Sunnuntaina kirja oli lähetysseurannan mukaan vielä Helsingissä, joten ajattelin, että saan kirjan aikaisintaan tänään mutta se tulikin jo eilen. 

Heräsin eilen klo 10:30 ihan täydestä unesta siihen, että summeri soi. Vähän aikaa kesti ennen kuin sain itseni sängystä ylös. Videosummeristani näkyi, että siellä on joku mies. Mietin vähän aikaa että päästänkö sen edes sisälle, koska kyseinen henkilö ei näyttänyt mitenkään tutulta. Ja olen aika vainoharhainen. Kun ovikello soi, mietin edelleen, että avaanko oven, koska ovessani ei ole ovisilmää, niin en voinut tarkemmin katsoa, että kuka oven takana on. Avasin oven yöpuvussa ja yllätys oli suuri, kun oven takana olevalla miehellä oli minulle täsmälleen samanlainen paketti kuin taittovedospaketti. Kirjoitin nopeasti kuittauksen ja menin sohvalle repimään paketin auki. Ja wau!

Se näytti ihan kirjalle, kuten siskolleni asian ilmaisin. Sisko kysyi, että no mitäs sitten odotit, jos kerta mallikirjasta on kyse. Niinpä. Tuntui vaan niin uskomattomalta, että vihdoin ja viimein, monien taistelujen jälkeen Ikävistä pohjattomin on oikea kirja. Tykkään itse todella paljon kirjan ulkoasusta (ja tietysti myös sisällöstä), se sopii täydellisesti tuon kirjan aiheeseen. Ehkä nyt on aika paljastaa kirjan kansi. Kannen kuvan sain Joel Jyringiltä, iso kiitos siitä. Lähetän hänelle kiitokseksi kirjan, kunhan saan sen painoksen itselleni. Olen niin onnellinen tuosta kuvasta. Ja koko kirjasta. Pahoittelut ei-niin-täydellisistä kuvista, nämä kuvat eivät ehkä tee oikeutta kirjalle, koska mä en osaa kuvata. Enkä oikeastaan edes tykkää valokuvaamisesta. Kirjan pohjaväri on puhtaan valkoinen, otin kuvat asetuksella, joka tummentaa kuvan reunat.









Nyt ainakin on varmaa se, että kirja julkaistaan heinäkuussa. Määritän julkaisupäiväksi sen, kun saan kirjat itselleni myyntiin. Silloin annan kustantamolle luvan laittaa kirjan julkiseen myyntiin. Oikeastihan sen voisi laittaa myyntiin jo heti kun kirjasopimus on kustantamossa, mutta pyysin että tällä kertaa toimittaisiin toisin. Kuten jo joskus aiemmin kerroin, en halua, että kirja on julkisesti myynnissä ennen kuin tarinaan kirjoittaneet ovat saaneet kirjan. Tänään vein postiin kirjatilauksen ja muut paperit, joten nyt alkaa kirjojen odotus. Viimeksi meni muistaakseni kolme viikkoa että sain kirjat itselleni. 


8 kommenttia:

  1. Ei apua ! Toi on tosi hieno ! :)
    Kovin odotan oman kirjan tuloa, kiitos vielä Jenna tosi paljon tästä mahdollisuudesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin mielestä kirja on hieno, ja oon onnellinen että sain kyseisen kuvan kansikuvaksi, se jotenkin sopii niin riipaisevan hyvin kaikkiin tarinoihin. <3 En malta odottaa, että saan postittaa kirjan teille jotka olette siihen kirjoittaneet :) (ja tietty muillekin...)

      Poista
  2. Vau, upee kansi, sopii hyvin kirjan sisältöön! Näyttää ihan kirjalta! Ei auta enää kuin odotella kirjaa ilmestyväksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookin :) Ja näyttää vielä paremmalta tuossa kirjassa kuin taittovedoksessa ;)

      Poista
  3. Hienoa, että olet kirjoittanut tämän kirjan. Toivon, että 17-vuotta sitten, kun 13-vuotiaana menetin isosiskoni olisin voinut lukea tällaisen kirjan. Sillon tuntui, että olin niin yksin asian kanssa, että kukaan ei voisi ymmärtää. Jälkeen päin olen ajatellut, että en saanut tarpeeksi tukea, apua. Itse sain omasta mielestäni käsiteltyä siskoni kuolemaa vasta 15-vuotta onnettomuuden jälkeen, kun muista syistä hakeuduin saamaan keskustelu apua.
    Odotan kovasti, että saan lukea tämän kirjan, koska koen, että menetykseni käsittely jatkuu edelleen.
    Kiitos kaikille kirjan tekoon osallistuneille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Toivottavasti kirjasta on sinulle apua. Mäkin olisin monta kertaa tarvinnut tuollaista kirjaa kun siskoni kuoli, silloin ei oikein ollut vertaistukea tarjolla.

      Poista
  4. Minkä hintanen kirja on? Ja mistä voi tilata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinnaksi tulee n.23€. Kunhan kirja on julkaistu, kerron täällä mistä kirjaa voi tilata.

      Poista