maanantai 26. elokuuta 2013

Kirjavinkki ja myydyt kirjat

Ikävistä pohjattomin -kirjasta on tehty kirjavinkkaus kirjavinkit.fi -sivustolle. Kiitos vinkkauksen kirjoittajalle Linalle! Kirja tarvitsee kaiken mahdollisen markkinoinnin, jotta se tavoittaisi monia monia sisaruksen menettäneitä, ja muita, joita tämä aihe koskettaa. Oheisesta linkistä pääsee lukemaan kirjavinkin: Kirjavinkki

Kirjaa on myyty tähän mennessä n. 225 kpl, mikä on  minun mielestä hyvin, koska kirjaa on tällä hetkellä markkinoitu lähinnä sosiaalisessa mediassa ja Iisalmen Sanomissa. Muutamaan muuhun lehteen on ilmoitettu kirjasta, odotan että tekevätkö juttua. En ole asettanut mitään tavoitteita kirjan myyntiin, jokainen myyty kirja on hyvä asia. Kirja on tilattu Iisalmen kirjastoon, ilmeisesti lehtijutun perusteella. Kustantamo laittaa kirjan tiedot kaikkiin Suomen kirjastoihin, joten luulisin, että jossain vaiheessa kirja löytyy useasta kirjastosta. Edellinen kirjani löytyy muistaakseni n. 60 kirjastosta. 

Books can make me free more of other things!
Kuva: weheartit.com

Ketkä kirjaa ovat ostaneet? Sisaruksen menettäneet, lapsen menettäneet (moni heistä on kertonut, että lukee kirjan ensin itse, ja antaa sitten elossa oleville lapsilleen luettavaksi tai lahjaksi), terapeutit, seurakunnan työntekijät, minun sukulaisia ja ystäviä. Edellä luetellut kohderyhmät ovat siis minun kautta tilanneet kirjan. Minulla ei ole mitään tietoa, että ketkä ovat tilanneet kirjaa nettikirjakaupoista. Minä näen kustantamon sivulta vain sen, kuinka monta kappaletta kirjaa on tilattu. 


P.S. Enää on kaksi kuukautta vuoden odotettuun tapahtumaan, Helsingin kirjamessuihin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti